Бонус во 1xBet до 250%!

1xBet
1xBet

Обложувалницата на 1xBet многу често знае да се „пофали“ со нови промоции кои важат не само за новите, туку и за постоечките корисници.

Неодамна тие објавија фантастична промоција која важи за сите играчи во 1xBet, а се однесува на тикети со повеќе од 4 натпревари.

Имено, станува збор за понуда во однос на тоа колку повеќе натпревари ќе ставите на тикетот, толку поголем бонус ќе си добиете.

Доколку се уште немате сметка во 1xBet тоа може да го направите ТУКА

Распоред на бонусот:

4 натпревари5 % бонус
5 натпревари10 % бонус
6 натпревари15 % бонус
7 натпревари20 % бонус
8 натпревари30 % бонус
9 натпревари35 % бонус
10 натпревари40 % бонус
11 натпревари45 % бонус
12 натпревари50 % бонус
13 натпревари55 % бонус
14 натпревари60 % бонус
15 натпревари65 % бонус
16 натпревари70 % бонус
17 натпревари80 % бонус
18 натпревари90 % бонус
19 натпревари100 % бонус
20 натпревари125 % бонус
21 натпревари150 % бонус
22 натпревари175 % бонус
23 натпревари200 % бонус
24 натпревари225 % бонус
25 натпревари250 % бонус

Услови и правила за користење

  • Понудата е наменета за сите нови и и постоечки корисници кои ги пополниле задолжителните полиња во категоријата „Моја сметка“
  • За да учествувате во промоцијата, кликнете на копчето “Учествувај” на страницата на понудата
  • Оваа понуда се однесува само на комбинациски облози кои содржат 4 или повеќе настани (до 25)
  • Минималната добивка од комбинациски облог за кој се доделува бонус изнесува 112 MKД
  • Колку повеќе настани има во вашиот комбинациски облог, толку поголем бонус ќе добиете
  • Максималниот износ на бонусот е 1850994 MKД
  • Сите типови на бонуси, без исклучок, се оневозможени за криптовалути
  • Во случај 1xBet да смета дека е жртва на измама или перење на пари, тогаш компанијата има право да ја затвори сметката на клиентот и да ги замрзне преостанатите средства на неа

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*