Бонус – Повраток на сретства во 22Bet

22Bet
22Bet

Онлајн обложувалницата на 22Bet секогаш се труди што повеќе да им понуди на своите корисници, па сега ни ја претставија новата понуда каде што враќаат средства на вашата сметка.

Доколку се уште немате сметка во 22Bet тоа може да го направите ТУКА, а исто така со самата регистрација добивате можност за бонус за добредојде во висина од 7500 денари на вашата прва уплата.

Повратокот на средства е 0.3% од вкупниот износ на облози кои се уплатени претходната седмица.

Услови и правила за користење

  • Минималниот износ на повраток на средства е 60 MKD
  • Максималниот износ на повраток на средства што може да го добиете е 60 000 MKD
  • Вкупниот износ од валидните облози се пресметува врз основа на бројот на такви облози уплатени од 00:00:00 во понеделник до 23:59:59 во недела (GMT+7) во дадената недела
  • Бонусот се доделува секој вторник
  • Само облозите направени со вистински пари ќе бидат вклучени во оваа понуда
  • 22bet го задржува правото да ја промени или откаже оваа понуда

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*