Најдобра кладилница
Најдобра кладилница

Ние ( тимот на kladilnica.mk ) ја анализираме секоја онлајн кладилница детално и сите кладилници минуваат низ обемен процес на проверка пред да ги објавиме, односно пред да ви ги предложиме. Процесот на проверка е важен за да се осигураме дека анализираните кладилници ги исполнуваат нашите строги критериуми.

Сите кладилници поединечно ги оценуваме според однапред создаден шаблон кој вклучува повеќе сегменти, меѓу кои: изглед, покриеност, коефициенти, уплата и исплата, корисничка подршка, бонуси и мобилно обложување.

Нашата листа на најдобри сајтови е секогаш внимателно избрана за да се балансираат сите овие набројани сегменти, плус многу други фактори и тоа се со една цел, да го имате најдоброто онлајн обложување.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*